Høje pige – pas på din lange krop

Mig i fitnessworld

Okay lets face it piger;-) Jeg er ikke ligefrem den, som har været den mest ‘fitte’ gennem mit liv. Bevares, jeg har da gået til håndbold da jeg var ung og badminton, og spillet lidt fodbold med veninderne fra gården ude på marken. Men jeg har aldrig været motionsmenneske i mit voksne liv. Må indrømme, at jeg nogle gange har tænkt, at hoppe med på ‘ træningsbølgen’. Det er så bare blevet ved tanken samtidig med chips i sofaen haha.

Så…for 23 år siden gjorde jeg rent på et plejehjem, hvor jeg lige pludselig ikke kunne gå, sidde eller rent ud sagt sk…🙈 jeg blev ikke scannet for jeg var gravid med min nummer 2 datter. Jeg lå ned stort set hele tiden, og havde MAX ondt af mig selv ( kunne jo ikke tage smertestillende da jeg var gravid ). Efter fødslen fik jeg langt om længe tid hos en scanning. Den viste en ridse i anden sidste diskus. Men de ville ikke operere, og anbefalede mig, at holde ved svømningen ( som jeg gjorde dengang ). Intet hjalp… lige indtil jeg tog i motionscenter. Det var et lille et, og kan huske det var lidt ude på landet, men det hjalp.

Kat skyder ryg hi hi

Jeg har levet med smerterne on/off afhængigt af, hvad jeg udsatte min ryg for af belastning. Det gør ondt ned i ballen og bagpå benet, og det er altså svært, at forklare kollegaerne, at man ‘lige’ er nødt til, at ligge ned i en vagt, fordi jeg er kommet til, at tage for hårdt fat. Så NU er jeg kommet op på hesten igen, og det er så 3 gang jeg er afsted efter utallige omgange, hvor jeg kom afsted 2 gange, og så glemte alt om min ryg. Men NU kører det ( tror jeg hihi ). På billedet laver jeg øvelsen: kat skyder ryg. Den er rigtig god til lige, at få lænden med. OG der var ikke andre i rummet med store muskuløse overkroppe, så tænkte; ‘ej jeg skynder mig sgu lige, at skyde dette billede’.

Skema på køleskabet for, at holde mig selv fast.

Det er vigtigt, at os høje piger passer godt på vores ryg. Vi er nok ekstra udsat med alle vores centimeter. Så i det hele taget er der ikke rigtigt argumenter for ikke, at forebygge. Det kommer kun en godt tilgode, og oveni hatten får man det altså også godt psykisk. Men ærligt; jo jeg kom kun afsted fordi jeg havde så skrækkeligt ondt. Til formålet har jeg været nødt til, at presse mig selv i form af et skema. Der er en lille svipser ( bevares undskyldninger var der nok af haha ). Men nu NU tror jeg dælme den er der.

Okay lidt balletræning – man er jo ikke 17 længere ho ho

Så vil opfordre Jer dejlige høje piger til, at passe på Jeres lange krop. Den skal holde et helt liv, og jeg er skisme bange for, at blive sådan en gammel pukkelrygget dame med rollator, og blånelse i håret. Hmm så der er også lidt ‘aldersforskrækkelse’ indover hva Gitte?!?! Seriøst lidt ja…har jo rundet et halvt århundred, og er i overgangsalderen. Jeg bliver sgu så stolt af mig selv, hver gang jeg har været afsted. Har faktisk prøvet, at være inde i et forløb for nogle år siden, hvor jeg tænkte på, hvornår jeg kunne komme afsted igen. Fed følelse. Men jeg er ikke nørdet med det. Bare til husbehov. Et par gange eller 3 om ugen er fino for mig. Hvad med Jer piger?? Dyrker I sport, og passer I på Jeres lange krop?? Eller hvordan med det?

Tall girls problem

OG så skulle jeg måske lige runde den her opmuntring af med et billede af mine trænings tights, der er uvenner med mine sko hihi…men pyt det må være det mindste, så længe jeg bare ikke har ondt i ryggen ikk!!

Ønsker Jer en dejlig aften:-)

Gitte

Skriv en kommentar