Og så kom coronaen…

Og hvad er der så sket siden sidst?! Ja jeg er ikke svundet en eneste milimeter, heller ikke selvom jeg døjer med rygproblemer pt.🤣 stort set efter mit sidste blogindlæg kom coronaen, og hold nu …., hvor har jeg været skræmt af den virus. Læste nyheder konstant, og var opdateret på smittede, indlagte, og døde i døgnets 24 timer🙈 Det er som om, at fokuset nu er skiftet ud med hverdagsagtige ting såsom; er der nok mad i køleskabet, og hvad filan er det for en lorte sommer?!?!

Det er ved, at være en menneskealder siden jeg gav lyd fra mig her på bloggen. Men hey guys jeg lever i bedste velgående, og nu er jeg nået til et statement, at jeg må se, at få gang i blogindlæggene, for det er så hyggeligt, at nå ud til de vidunderlige høje piger ( og alle andre nysgerrige ) på den måde.

Jeg syntes også, at kunne mærke, at aktiviteten i vores gruppe under toppen af coronaen, var lidt minimeret ( fuldt forståeligt ). Det var som om, at hele samfundet stod på stand by. Men nu kører vi igen. Der er tilkommet flere nye skønne høje Quinder i gruppen. Det er SÅ dejligt. Så mon ikke vi får flere arrangementer op, at stå nu, hvor vi kan mødes igen ude i det ‘danske’ land.

Vi er fortsat ‘en god historie’ i medierne. Alt for damerne har en 6 sider lang artikel ( fra alt.dk ) i d. 16 juli. Så vil du have fingrene i bladet, så har du ihvertfald datoen. Produktionsselskabet Saxo har prøvet, at sælge deres ide om en dokumentar om os, til Tv 2 og Dr 1, men uden held. De syntes det var for ‘tyndt’ til, at kunne holde til en hel dokumentar. Jeg er bare stolt over, at flere faktisk synes vi er interessante🙏og.. jeg bliver på den front, faktisk gladere og gladere for mine 187 og en halv cm.🤣 og ikke mindst gladere og gladere for alle Jer i gruppen, og vores fællesskab.

Faktisk har vi et landstræf i støbeskeen, og melder datoen ud ‘lige om lidt’😊 Det bliver i Århus denne gang, og Anna og Sofie fra gruppen er med til, at arrangere. Landstræffet er ‘kun’ for medlemmer af gruppen. Uhhh det bliver spændende. Jeg synes det er så fedt, at gå og forberede det, og kunne glæde sig over, at give de høje piger en skøn oplevelse. Tænker stadig det ville være noget af en begivenhed, hvis vi mødtes samtlige medlemmer inde i gruppen woow🙏

Der er faktisk en, som jeg gerne vil præsentere Jer for. Hun hedder Sofie og er 195 cm. Sofie er blevet ordstyrer sammen med Mette🙏Sofie er sådan en god rollemodel; hun er 195 cm., og går tilmed i høje hæle (indimellem) med stolthed. Og så er Sofie en sød og betænksom pige, og skriver altid så omsorgsfuldt i gruppen. Så piger… tag godt imod Sofie🙏

Er det for meget, at ønske Jer alle en helt fantastisk sommer, når min mand lige er kommet ind ad døren med gummistøvler, og paraply til vores Skagen tur😂 Det gør jeg nu alligevel;

Skøn sommer til alle fantastiske høje piger, og alle Jer fantastiske andre🌞🌞 vi ses derude et sted, enten i gruppen, eller når jeg spotter en høj pige derude.

Pas godt på Jer så længe

Bedste juli hilsener

Gitte

Skriv en kommentar