Jubii skoene passer

Idag er jeg blevet et par sko rigere, og… de passer gudhjælpemig. Det er et par Fila fra netbutikken Deichmann i str. 42, leveret lige rundt om hjørnet, hvor vi bor. Jeg synes de er fede, helt ærligt. Må da indrømme, at jeg lige tænkte et splitsekund om jeg var for gammel til, at være sådan med på moden. Men nej vel er jeg da ej. Idag er alt jo tilladt nærmest, også til os lidt ældre. I mine yngre dage havde det været helt utænkeligt, at en dame på min alder stak i sådan et par sko, og slet ikke til en kjole. De havde grint af den sammensætning, og kaldt det smagsforvirring. Dengang skulle alle damer have den samme permanentede korthårs frisure, og helst ikke være for udfordrende klædt. Men gudskelov for, at tiderne er skiftet. Det gør det hele lidt sjovere.

Vil lige skynde mig, at sige, at det er på eget initiativ og begejstring, at jeg skriver om Deichmann. Jeg får ikke noget for det. Til gengæld har de sat et gavekort på højkant til en heldig læser på 300 kr., og det er jeg da bare super glad for. Måske kan de se potentielle købere med alle os høje kvinder, hvor store fødder er mere reglen end undtagelsen.

DEN HELDIGE VINDER ( trommevirvel..)… af et gavekort á 300 kr. til Deicmann er;

Sabrina Mai Christiansen…HURAAAA….Stort tillykke Sabrina håber du finder lige noget for dig.;-))

For mit vedkommende kan jeg godt lide Deichmann. Jeg bruger også kun str. 42, og de går så vidt jeg ved ikke længere op end str. 44. Men til gengæld er de mega billige, og det er lige mig, så det kan passe til pengepungen. Husk jeg er jo sygeplejerske ( ha ha nå den bemærkning er vist efterhånden lidt slidt ). Jeg har faktisk sådan aldrig rigtigt handlet på nettet før i mit liv, men fagre nye verden, så NU skal det være. Der findes jo meget få fysiske butikker, hvor vi kan være heldige, at gå ind og stikke fuserne direkte ned i en sko, som passer. Jeg har hørt en del af pigerne i gruppen snakke om, hvor lille udvalget er ift. de fysiske butikker, så vi er nærmest tvunget til mere eller mindre, at handle på nettet, hvis vi vil have et større udvalg. Du kan se alle de links til sko jeg har samlet her.

Jeg ved jo godt, at str. 42 ikke regnes for specielt stort inde i vores gruppe. Men alligevel har mine fødder spillet en rolle for mig i mine yngre dage. Jeg ville bare ikke acceptere, at jeg brugte 42 dengang, så jeg pressede min fod ned i en str. 41..og selvfølgelig i den fladeste ballerina man kan forestille sig. Jo vent lidt jeg tror, at jeg har haft sådan et par andefødder ( de unge må google det;-)) i str. 42. Christ..!!! min mor havde købt to par, et par, som var lukkede, og et par i flet. Hold nu …., tænk, at jeg gik i dem. Og så sneg der sig vist også et par str. 42 ind, da jeg skulle konfirmeres. Vi kunne simpelthen ikke opdrive en smart pige sko til mig i str. 41 dengang. Så..jeg endte med de her rædselsfulde ( i mine øjne ) italienske sko med guldkant. Jeg havde dem ALDRIG på efterfølgende. Min mor gav dem til en god veninde, som faktisk var lav, men på en stor fod, og så var hun platfodet;-).

Min pointe er, at det er jo hvordan den enkelte føler det, ligegyldigt om man har større eller mindre fødder. Som ung var jeg nok også en del mere ked af mine fødder. Det er jeg ikke idag. Jeg syntes altså, at 42 var stort, og det har også resulteret i, at mine hæle nærmest ligner fødderne på en struds!! Har I set når en struds løber??!! ( nå men billedet er vist meget godt, og taler for sig selv), og måske er det lidt overdrevet. Mine hæle var ihvertfald deforme dengang.

Nogle gange tænker jeg, at hvis man bare havde haft det sådan som ung som jeg har det idag ville det have været 100 gange lettere. Men det er jo en del af, at være menneske. Man bliver klogere med alderen som nogle siger. Og den er god nok, ihvertfald er det sådan jeg har det, og jeg vil så gerne gøre en forskel for de høje piger i danmark, unge som ældre. Ihvertfald med mine historier og oplevelser, som nogle måske kan genkende ved sig selv.

Så..det er bare derfor så dejligt, at vi idag har mange forskellige links, at vælge imellem, når vi søger sko i store størrelser. Måske på et tidspunkt får producenterne øjnene op for vores behov ift. fysiske butikker. Men mon ikke vi skal en hel generation igennem, hvor flere høje piger er kommet til.

Det næste blogindlæg kan du glæde dig rigtigt meget til. Her skriver jeg nemlig om SKOSKABET, som er en fysisk butik i Slagelse, men også en webshop drevet af Helle, som også er medlem af gruppen. Helle har brug for, at finde på et navn til hendes nye facebook side med størrelserne 41-44. Konkurrencen løber af stablen i næste blogindlæg, og Helle har været så sød, at udlove et gavekort á 500 kr. til den, som finder på et godt navn.

Skriv en kommentar