Vores allerførste landstræf i gruppen.

Fællesfoto fra landstræf 28 sep. 2019

For 3 uger siden idag afholdte vi vores første landstræf i vores gruppe Høje kvinder på hæl. Som I kan se på vores fællesfoto, var der stor tilslutning af alt i alt 100 høje skønne kvinder på 180+. Woow for en helt igennem fantastisk dag siger jeg bare. For mig startede forberedelserne et godt stykke tid inden, og der var mange ender, som skulle nå hinanden for, at det hele gik op. Jeg skulle finde lokation, helst plads til mange, hvem ville sponsorere goodiebags, program, bordkort mm. Heldigvis hjalp min mand mig med, at lave en masse til dagen. Jeg fandt endelig frem til et sted i indre København, hvor vi kunne være. Godt nok var pladsen lidt trang, når alle 100 høje kvinder stod op, men det var virkeligt hyggeligt. Jeg samlede skønne Caroline op på vejen , og så var det ellers afsted. Som altid hyggede vi og grinede på vej derind. Caroline kunne nok godt mærke, at jeg var spændt/nervøs for om alt nu gik op. Jeg har aldrig nogensinde i hele mit liv været værtinde for så mange mennesker før, så jo jeg var helt ærligt lidt nervøs.

Samtlige 100 goodiebags til dagen

Her kan I se de 100 goodiebags som stod på spisebordet. Det har været lidt svært, at finde sposorere til goodiebags. Jeg skulle jo tænke over, hvem vi kunne samarbejde med fremover for, at de syntes det gav mening, men ihvertfald blev det til lidt alligevel. Det tager faktisk lang til, at få svar fra sponsorere, så til næste landstræf, som skal være i Århus til næste år, er det nok en god ide, at være flere måneder i forvejen.

Pakkeriet er igang

Hvor man lige finder selve posen kan være svært i sig selv, så min mand fik den geniale ide, at gå i Søstrene Grene og sige, at han skulle lave 100 godteposer, og så købte han i samme moment 100 røde og sorte slikkepinde, så var festen skudt igang!!

Hyggestund fra landstræffet

Caroline hjalp med, at indkvartere gæsterne. Jeg gik lidt frem og tilbage bl.a også udenfor, hvor jeg bød de skønne kvinder velkommen. Nogle var med for første gang, andre havde været med til træf før. Vi havde et filmhold med fra et produktionsselskab mhp. et eventuelt program, til Temalørdag på DR2 om høje kvinder. De ville gerne følge mig, når jeg bød gæsterne velkommen udenfor. Seriøst jeg syntes det var vildt. JA TAK…. fokus på os høje kvinder, så vi håber, at programmet bliver en realitet. Men altså jeg er jo ikke vant til sådan, at rende rundt med en mikrofon sat godt fast i strømpebukserne, at jeg indimellem glemte, at den sad der. Så… hvor meget kamera manden Kenneth har hørt, at jeg talte med mig selv, når han lige optog noget andet må guderne vide. Det mindede mig lidt om ham fra Høj pistolføring lige der, hvor han har tændt for mikrofonen, hvor han er ude, at tisse, og en kæmpe sal kan høre det!! My goodness!!

Kamera manden Kenneth og Ditte og jeg

Nå men efter alle skønne høje kvinder var ankommet bød jeg velkommen. Jeg troede, at jeg bare kunne stå sådan lidt foran og byde velkommen. Jeg kunne dog hurtigt se, at det var umuligt, og måtte ty til mikrofonen på scenen. Efterfølgende fik vi taget fællesfoto, og så var det ind og få tapas. Jeg er SÅ glad for den hyggelige stemning, som man kunne mærke med det samme. Snakken gik bare derudaf, og det er så dejligt, at mærke. Kvinderne tror jeg med det samme mærker det her skønne fællesskab, for vi er jo allesammen HØJE. Så der blev snakket, grinet og hygget. Under spisningen havde vi underholdning fra dejlige Susanne Dahn-Leach and The Lounge. Hun synger vidunderligt, og så er hun selvfølgelig medlem i gruppen.

Susanne Dahn-Leach And The Lounge

Hvis nogle ikke ved det, så elsker jeg hvert et sekund af, at kunne gøre en forskel for høje kvinder i Danmark. Bare det, at kunne stå foran 99 høje skønne kvinder, hvor nogle endda havde taget turen fra Jylland, gør mig så varm om hjertet. Alle er repræsenteret aldersmæssigt. De lidt ældre kvinder fik oplevet, at være en del af vores fællesskab, som de havde ønsket havde eksisteret da de var yngre. Hvor fantastisk er det lige?! Og de unge piger oplever, at det slet ikke behøver, at være så svært, at være høj, når vi er så mange, og er samlet. I just love it. Der er da ikke noget bedre end, at have givet, ihvertfald 99 høje skønne kvinder, en dejlig dag som de kan tage med til de gode minder. Faktisk så sagde Tilde på 195 cm., at det var en oplevelse, som lå på hendes top ti ud af hele hende liv. Wauuw et kompliment siger jeg bare.

Skønne høje kvinder

På billedet her nedenunder kan I se Tilde på 195 cm., og jeg sagde hunden på 187,5 cm., og så chefen fra filmholdet. Han ville selvfølgelig ikke gå glip af, at blive foreviget af et billede med os. Læg mærke til smilet på hans læbe!? Jeg kan forsikre Jer om, at sådan så alle tre mænd ud fra filmholdet fra de kom til de gik. Altså på den gode måde, og helt ærligt jeg synes faktisk, at det er dejligt, at vi er i stand til, at få andre til at smile, sådan blot ved vores tilstedeværelse. Det skal vi se som noget positivt. Jeg havde ikke dårlige tanker omkring det faktisk, og det tror jeg ganske enkelt er alene af den grund, at vi var mange samlet. For sammen er vi stærke, og det et helt fantastisk.

Tilde, chefen fra filmholdet og jeg

Meen hvor går sådan en dag bare alt alt for hurtigt. Vi havde lodtrækning under spisningen. Andre høje piger var oppe, og sige noget på scenen. Irina med hendes eget design Parol, introducerede hendes brand, og havde et stativ med hendes skønne kreationer. Jeg tror, at jeg nåede, at sidde ned i sammenlagt 10 min., og spise, og ellers var min mission, at tale med så mange som muligt. Jeg skulle jo også have tid til, at forevige de skønne høje kvinder.

Ditte og Maria

Pludselig var klokken fire,og vi havde en time tilbage. Sådan er det jo når man hygger sig, og har det godt, så går tiden bare alt alt for hurtigt. Vi var vel ca. 25 piger som tog videre til et andet sted jeg havde booket. Jeg sov hos Pia fra gruppen, og jeg tror, at jeg lagde mig til, at sove kl. ca. 2 om natten. Jeg lagde mit hoved på puden med samme smil på læben som filmholdet. Mit smil var bare repræsenteret af, at jeg faktisk ER en del af det her fantastiske fællesskab fordi jeg er højere end gennemsnits kvinden i Danmark. Det gør mig simpelthen i SÅ godt humør. Hold nu op, hvor jeg allerede glæder mig til næste års landstræf i Århus.

Vi ses dejlige høje skønne kvinder. I kan godt allerede glæde Jer.

Skriv en kommentar